Gübre fiyatları coştu, zam üstüne zam geliyor! Üre, DAP, Can, Amonyum Sülfat gübre fiyatları

Gübre fiyatları zam haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Nisan ayında adeta şaha kalkan gübre fiyatlarına bir zam daha geldi. Peki gelen zam sonrası Üre, DAP, Can, Amonyum Sülfat gübre fiyatları ne kadar oldu?

Gübre fiyatları coştu, zam üstüne zam geliyor! Üre, DAP, Can, Amonyum Sülfat gübre fiyatları

Çiftçilerin olmazsa olmazı olan gübre fiyatlarına son dönemlerde zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Nisan ayı zammı bugün duyuruldu. Gübre fiyat listesi yeniden değişti. Gelen son zamla birlikte Çiftçiler adeta isyan etme noktasına geldi. Peki, gübre fiyatları ne kadar oldu? Zam sonrası bir torba gübre kaç TL oldu? İşte güncel Nisan ayı Üre, DAP, Can, Amonyum Sülfat gübre fiyatları…

Gübre fiyatları, yılbaşından bu yana ardı arkası kesilmeyen zam haberleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Gübreye neredeyse her hafta yeni zam geliyor. Nisan ayının gelmesi ile birlikte gübre fiyatlarına bir zam haberi daha geldi. Zaten geçtiğimiz yıl faiz düzeyde artan gübre fiyatlarında Yeni liste belli oldu. Gelen zamlar sonrası gübre fiyatları şahlanırken Çiftçiler ise bir torba gübre almakta zorlandıklarını belirterek isyan ediyor. Her geçen gün artmaya devam eden gübre fiyatları nedeniyle mahsul endişesi de yaşayan Çiftçiler bir an önce bu duruma müdahale edilmesini istiyor. Peki, gübreye yeni zam geldi mi? gübre fiyatları ne kadar oldu? Zam sonrası güncel gübre fiyatları haberimizde...

10-nisan-2023-gubre-fiyatlari-1.jpg

GÜBRE FİYATLARINA NİSAN ZAMMI DA GELDİ

Türkiye'de enflasyon nedeniyle son bir yıldan bu yana iğneden ipliğe her şeye zam gelirken çiftçileri yeniden İsyan ettiren haber gübre fiyatlarından geldi. Yılbaşından bu yana hızla artan gübre fiyatlarına bir zam daha yapıldı. Kısa bir süre önce gübre fiyatları listesi yeniden belirlendi. Yapılan zam sonrası Üre, DAP, Can, Amonyum Sülfat gübre fiyatları çiftçileri isyan etme noktasına getirdi. Gübre fiyatlarındaki artış bu hızla devam ederse Çiftçiler tarlalarına gübre vermekte zorlanacak ve verim düşüklüğü yaşanacak. Bu da pazar manav ve marketlerde yer alan ürünlerin fiyat artışı demek olacak. Peki, gübre fiyatları listesi nasıl oldu?

10-nisan-2023-gubre-fiyatlari-2.jpg

10 NİSAN 2023 GÜNCEL GÜBRE FİYATLARI

Nisan zammı sonrası güncel gübre fiyatları merak konusu olmuştu. 10 Nisan 2023 güncel gübre fiyatları duyuruldu. Bugün itibariyle gübre fiyatları listesi şöyle:

Üre gübresi 9 bin 500 lira ile 10 bin 500 lira arasında

DAP gübrenin satış fiyatı 14 bin 500 lira ile 15 bin 500 lira arasında

Kompoze gübrelerden 15.15.15’in fiyatı 11 bin 750 lira ile 12 bin lira arasında

20.20.0+ZN’nin fiyatı ise ise 10 bin 500 lira ile 11 bin lira arasında

A. Sülfat ise 5 bin 100 lira ile 6 bin lira arasında bulunuyor